Yukarıderen İlkokulu

Vizyon: "Hayatı Okumak, Geleceği Yazmak!" anlayışındaki tüm çalışanların, eğitim ve öğretimin kalitesini ve verimliliğini arttırmak için, gelişime sürekli katkı sağladığı ve öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği bir okul ortamı oluşturmak. "Biz bir aileyiz" anlayışıyla katılımcı, paylaşımcı ve evrensel değerlere sahip, her türlü yeniliklere açık, çağdaş, kaliteli, çevresinde sürekli lider, Türkiye için dünyayla yarışan bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, ana dilini çok iyi bilen ve kullanan, ülkesini seven, milli-manevi değerlerine sahip çıkan, yurttaşlık bilinci yüksek, beden ve ruh sağlığı iyi, ilgi ve yeteneklerini en üst düzeyde geliştirmeye çalışan, iletişim becerisi yüksek, grup çalışmasına yatkın, teknolojiyi sadece alan ve kullanan değil, üretebilen, girişimci ve üretken, bilgiye ulaşma becerisi kazanmış, En az bir yabancı dil bilen, araştırma ve analitik düşünme potansiyeli yüksek, insan haklarına saygılı, doğru, adaletli ve demokratik davranan, özgüven sahibi, çevre bilinci gelişmiş, sorumluluk üstlenip risk alabilen, edindiği bilgi ve beceri ile hayat boyunca sorun yaşamayan lider özellikli bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Sobalı
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yukariderenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YUKARIDEREN MAH. YUKARIDEREN KÜME EVLERİ NO 54 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Yerleşim Yeri - Yukarı Deren Köyü Mevkiinde

Adres - YUKARIDEREN MAH. YUKARIDEREN KÜME EVLERİ NO 54 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Ulaşım İlçe merkezinden servisle veya şahsi araçla

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 12 km. İl merkezine 62 km.